Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sani 4in1 Plus SD, 1,4L

Супер концентрирано средство за чистење, дезинфекција, дезодорација и озонирање на тоалети за сите површини отпорни на киселини, во услови на тврда вода. Чисти и спречува таложење на каменец, дезинфицира, отстранува непријатни мириси, како и остава пријатен мирис. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање. Oстава пријатен мирис.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart