Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

Потребна ви е помош?

Контактирајте не преку формата или на следните телефонски броеви

Тел: 02 2401 106

Факс: 02 2403 803

Понеделник – Петок: 8:00 – 16:00

info@primatex.com.mk

За било какви прашања, ве молиме пополнете го формуларот

    Back to Top
    Product has been added to your cart