Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sani Cid SD, 1,4L

Супер концентрирано средство за чистење тоалети на база лимунска киселина за сите површини отпорни на киселини, во услови на тврда вода. Чисти и спречува таложење на каменец. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање. Посебно добар за чистење на емајл, порцелан керамички плочки. Содржи коризивен инхиботор и може да се користи за употреба и за тоалети каде има хромирани и иноксирани елементи. Остава пријатен мирис.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart