Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

Приматекс е твојот број еден партнер за чиста и здрава животна средина

  • Применуваме методолошки пристап и строги правила и прописи за врвна чистота
  • Гарантираме највисок степен на квалитетна услуга со вклучување на професионалци и искусни експерти во доменот на хигиената
  • Соработуваме со повеќе од 500 компании кои ни ја дадоа довербата во полето за контрола на штетниците
  • Работиме според европски признатите норми и системи за квалитет: HACCP, BRC и GMP, базирано на почитување на природната околина
  • Задоволството на клиентите е од наша најголема важност
500+

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

25+

ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

25+

ВРВНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

icon

Целосно осигурување и заштита од евентуална штета при извршување на услугите

Сите производи

Нудиме најмодерни и најквалитетни услуги
во доменот на хигиената

ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Темелно уништување на микроорганизмите и бактериите
Види повеќе

ДЕЗИНСЕКЦИЈА

Намалување на популацијата на штетните инсекти
Види повеќе

ДЕРАТИЗАЦИЈА

Уништување на глодарите и нивното размножување
Види повеќе
Back to Top
Product has been added to your cart