Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

За нас

Почитувани

Нашата компанија повеќе од 30 години преставува лидер во комуналната хигиена, услугите за дезинсекција, дератизација и дезинфекција, а од неодамна и во сегментот на хигиената и санитацијата. Исто така нудиме и голем избор на иновативни решенија за професионални корисници, хартиени производи за професионална употреба, алатки и прибор за хигиена. Како преставник и дистрибутер на повеќе реномирани производители (Vileda Professional, Diversey, Lucart, ENVU, GFL, TORK, FILMOP и други)  имаме развиено сопствена дистрибутивна мрежа и стручно оспособени вработени кои во секое време посветено работат на Вашите потреби и проблеми.

Се трудиме да ја добиеме Вашата доверба, истата да ја потврдиме и надградиме. Секојдневно се усовршуваме за ефикасно извршување на нашите работни задачи. Веруваме во тоа што го работиме и се повеќе нови корисници се доказ за Вашето задоволство и доверба која секојдневно ни ја давате.

Ви благодариме на Вашата доверба. Продолжуваме со истата енергија како и од самиот почеток за да изнајдеме подобри решенија за сите Ваши потреби.

За здрава и чиста средина

За здрава и чиста средина

Докажан квалитет со долга традиција!

  • Up to 5 users simultaneously
  • Has HEALTH certificate

Референци

Back to Top
Product has been added to your cart