Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

DHYS - лидер во интернационална трговија за професионална хигиена

Ние сме член на DHYS групацијата, еден од лидерите во интернационалната трговија за професионална хигиена. Моментално брои петнаесет проминентни европски фирми кои работат со голема продажба. GVS Group (Германија), GEH Group Europe Hygiène (Франција), Grupo DINO (Шпанија), We Italia (Италија), Euxtralux (Словенија), SOCIUS Network (Англија), Eurosan (Босна и Херцеговина), Tapess (Хрватска), Exclusiva (Холандија), Eurosyst (Грција), Pireka (Литванија), Proficlean (Бугарија), Lorika (Словачка), Primatex (Северна Македонија), W.Center (Албанија), Aricol (Украина), Chemitech (Полска), Daarbak Redoffice (Данска) – со повеќе од 150 фамилијарни-членки компании во 38 држави.

Партнер во интернационалната трговија

DHYS како групација, на сите интернационални активни клиенти им ги нуди најдобрите опции за набавка, дистрибуција и услуга кога се работи за системско чистење и одржување.

• Набавка на врвни продукти и услуги
• Интернационална продажба и комплетна логистичка услуга
• Соработка и развој со стратегиските партнери
• Развој на интернационална платформа за сопствена трговска марка
• Глобален систем за набавка (различни брендови и приватни марки)
• Софистицирани-веб решенија
• Контрола на квалитетот, контрола на трошок, консултација со специјалисти и обука за апликација
• Константен мониторинг на маркетот, пренесување на знаење
• Посветување за одржлива корпоративна култура
• Создавање синергија и иновација
• Воспоставување на нови работни односи

Факти и бројки

• Основана во 2013
• Моментално брои 18 Европски групи кои работат со голема продажба
• Повеќе од 150 членки компании
• Децении на компаниска традиција предводена од фамилијарни фирми
• 180 градови во 38 држави
• Во просек 4,000 вработени (консултација, технологија и услуга)
• Сопствен транспортен систем (во просек 1,000 возила)
• Повеќе од 80.000 продукти во својата палета на производи
• Стратешка глобална набавка
• Продажба: Повеќе од 1,3 билион евра

СТРАТЕШКИ ПАРТНЕРи

ПРЕПОРАЧАНИ ПАРТНЕРИ

Back to Top
Product has been added to your cart