Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 750 B/E

Taski Swingo 750 B/E машина за чистење простории со средна големина со можност да биде испорачана со интегриран полнач, Intelli flow и погон на тркалата. Работната ширина на дискот изнесува 43 cm. Големината на резервоарот за чиста вода е 40 L исто како и големината на резервоарот за нечиста вода (40 L). Автономијата на батерискиот модел е 2 часа. Теоретската перформанса на чистење е 1290 m2 додека за моделот со погон на тркалата теоретската е 1935 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел изнесува 25 m.)Taski Swingo 750 B/E машина за чистење простории со средна големина со можност да биде испорачана со интегриран полнач, Intelli flow и погон на тркалата. Работната ширина на дискот изнесува 43 cm. Големината на резервоарот за чиста вода е 40 L исто како и големината на резервоарот за нечиста вода (40 L). Автономијата на батерискиот модел е 2 часа. Теоретската перформанса на чистење е 1290 m2 додека за моделот со погон на тркалата теоретската е 1935 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел изнесува 25 m.)Taski Swingo 750 B/E машина за чистење простории со средна големина со можност да биде испорачана со интегриран полнач, Intelli flow и погон на тркалата. Работната ширина на дискот изнесува 43 cm. Големината на резервоарот за чиста вода е 40 L исто како и големината на резервоарот за нечиста вода (40 L). Автономијата на батерискиот модел е 2 часа. Теоретската перформанса на чистење е 1290 m2 додека за моделот со погон на тркалата теоретската е 1935 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел изнесува 25 m.)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart