Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI aero 8/15

Ултра тивка и високо ефикасна врвна правосмукалка. Капацитет на контејнерот 13/15 L. Должина на кабелот 12,5 m. Вакуум 17,41 kPa. Максимален волумен на воздух 33 l/s. Номинална моќност 585 w. Тежина 7,7/8 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart