Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI go

Економична компактна сува правосмукалка. Капацитет на контејнерот 16 L. Должина на кабелот 8,5 m. Вакуум 22 kPa. Максимален волумен на воздух 44 l/s. Номинална моќност 900 w. Тежина 5,7 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart