Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI dorsalino

Ранец правосмукалка за тешко достапни места. Капацитет на контејнерот 5 L. Должина на кабелот 15 m. Вакуум 21,5 kPa. Максимален волумен на воздух 47 l/s. Номинална моќност 900 w. Тежина 5,3 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart