Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 150 B/E

Taski Swingo 150 B/E Компактна машина, флексибилна за употреба, за усисување подови со валчеста четка со работна ширина 33,5 cm, големина на резервоарот за чиста вода 2,6L и нечиста вода 2,9L со автономија на батерискиот модел 20 минути. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел е 15 m.)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart