Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI swingo 250µicro

Taski swingo 250µicro извонредна замена за чистење со џогер, супериорни перформанси со леснотија на чистење со џогер. Работна ширина 44cm. Продуктивност 1320m2 на час. Двојни контра ротирачки четки со 140 RPM. Целосно прилагодлив проток на вода за над 600м2/со еден резервоар. Време на работа 80 минути со полнење на батериите од 1 час.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart