Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 1255 B/E

машина за чистење на средно големи простории со можност за интегриран полнач, погон на тркалата и електрично спуштање на четката. Работната ширина на дискот изнесува 55 cm. Големината на резервоарот за чиста вода е 60 L исто како и големината на резервоарот за нечиста вода (60 L). Автономијата на батерискиот модел е 3,5 часа. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел изнесува 25 m.)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart