Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI jet 50

Вертикална правосмукалка со рачка за средно големи до големи површини. Капацитет на контејнерот 4 L. Должина на кабелот 10 m. Вакуум 16 kPa. Максимален волумен на воздух 45 l/s. Номинална моќност 920 w. Тежина 8,3 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart