Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI aquamat 10.1

Компактна машина за спреј екстракција за мали и средни површини. Големина на резервоар (за чиста вода/ за валкана течност) 10L/10L . Работна ширина 24 cm. Номинална моќност 900 W. Тежина 12kg. Ниво на бучава 66dB.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart