Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sprint Spitfire Spray, 750ml

Раствор спремен за употреба во спреј прскалка за одстранување на тешки нечистотии и дамки од тврди површини. Одстранува дамки од растителни масла, минерални масла, мастило, маркер фломастери, пенкало, кармин, врни траги од кондури, жолтила од никотин, мрсна храна и останати отпорни и тврдокорни дамки оставајќи пријатен мирис и чиста површина без остатоци.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart