Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sani Antikalk, 5L

Високо киселинско средство базирано на сулфамидна киселина, со растворање од 1-10% раствор, за генерално чистење и ефикасно одстранување бигор од разни површини отпорни на киселини. Содржи корозивни инхибитори за заштита на разни површини и материјали. Да не се користи на камени подови како на пример мермер, терацо…

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart