Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sani 4in1 Plus, 5L

Концентрирано средство за чистење и дезинфекција на тоалети на база млечна киселина за сите површини отпорни на киселини, во услови на тврда вода. Чисти, дезодорира, дезифицира и спречува таложење на каменец. Содржи коризивен инхиботор и може да се користи за употреба и за тоалети каде има хромирани и иноксирани елементи. Остава пријатен мирис. Потврдена дезинфекција со EN1276, EN13697, EN13727, EN1650, EN14476 и EN16777 тестови.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart