Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sani Clonet, 5L

Киселинско средство, спремно за употреба, за генерално чистење и ефикасно одрстранување каменец и бигор од тоалетни школки и писоари. Ефикасноста ја постигнува со формулацијата од 3 киселини и вискозност за вертикални површини.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart