Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Jontec Forward, 5L

Концентрирано алкално средство за темелно чистење на отпорни нечистотии. За сите видиви површини, освен за нелакирано дрво. За повеќе намени (генерално чистење, одстранување на политури, припрема на подови за премачкување).Ниско пенливо, брзо се суши и добри својства на емулзификација. Дава свеж мирис.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart