Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Dip K1, 2x5L

Концентрирано средство за периодично чистење со покиснување на чинии, филџани за кафе и шољи за чај. Отстранува нечистотии од пукнатините од садовите и траги од танини, кафе и затемнувања од чај и долготрајна употреба кои не се отстрануваат со редовно миење.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart