Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Auto Oven Clean D.9.10, 5L

Течен високо концентриран алален детергент за ефикасно автоматско чистење на рерни – конвектомати на база натриум хидроксид до 30%.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart