Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Bac D10 SD, 1,4L

Концентрирано средство за истовремено чистење и дезинфекција на сите површини и опрема во кујните со пребришување. Истовремено чисти, ја разбива мрснотијата и дезинфицира. Погодно за повеќекратна употреба во текот на денот на начин со препрскување и пребришување со што се зголемува безбедноста на храната. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart