Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Break Up D3.5, 5L

Алкално концентрирано средство за одмастување на замастени површини и опрема во кујни (подови, опрема, издувни хауби, работни пултови). Безбедно за алуминиум. Оптимална формулација со одлични својства за влажнење на површините и ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна со нејзино разложување. Нечистотиите ги држи во суспензија и спречува нивно повторно налепување за време на чистењето. Може да се користи и за рачно чистење преку систем од кофи и крпи, пумпи со низок притисок и пеномати. Површината ја остава чиста и сјајна после употребата.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart