Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Total PurEco D2.4, 1,5L

Повеќенаменско концентрирано благо неутрално средство за чистење на сите видови тврди површини кои се отпорни на вода во кујни како на пр. подови, ѕидови, врати, опрема и стакло. За дневно чистење на крајот на смената или работниот ден. Оптимална формулација за ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна. Ја подобрува хигиената. Компатибилен со површини од алуминиум и меки метали.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart