Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

RoomCare R1 Plus, 1,5L

Супер концентрирано средство дневно одржување и чистење на тоалетни школки на база лимунска киселина со пријатен мирис. Отстранува уринарни наслаги, бигорни дамки и непријатни миризби со своето бактерицидно дејство. Спречува таложење на бигор при редовна употреба. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart