Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Room Care R5.1 plus, 1,5L

Супер концентрирано средство, парфем/озонер за освежување на соби. После употреба остава свеж мирис во просторијата и е избалансиран производ како подршка на свежите мириси кои ги оставаат останатите room care производи за хигиена. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart