Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Room Care R4, 750ml

Средство за периодично полирање и лесно одржување на дрвени површини и мебел. Готов за употреба, од амбалажа без притисок- со прскалка. Формулиран со висококвалитетни сосотојки со дејство за одржување, чистење и заштита на мебелот. Се суши брзо, остава висок сјај со гланцање и остава пријатен мирис. Колор кодиран систем.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart