Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

RoomCare R9 Plus, 1,5L

Супер концентрирано средство периодично и темелно чистење на површини во тоалетите кади се имаат нафатено бигорни наслаги.На база лимунска киселина со ефикасно дејство и заштита од корозија за оптимална нежност со материјалите . Се користи за површини кои не се осетливи на киселина. (не се употребува на мермер или осетлив емајл) Одстранува уринарни наслаги и бигорни дамки. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart