Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

DQFM Dispenser

Ѕиден диспензер DQFM со дирекно приклучување на вода за дозирање на концентрирани производи вреќички од 1,5 lit (за RoomCare plus со соодветно колор лабела). Дозирањето е автоматско вода+производ-готов раствор за користење. Погодно за хотели со 50 и повеќе соби и полнење на 750 мл RoomCare брендирани спреј прскалки

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart