Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Powerfoam VF4, 20L

Powerfoam VF4 (20l) Каустична пена за периодично или дневно чистење на многу валкани површини и загорени нечистотии од животински и растителни мрснотии во индустриите за храна, пијалоци и млечната инсустрија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart