Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Aciplusfoam VF 59, 20L

Aciplusfoam VF 59 (20L) Киселинска пена за периодично или дневно чистење и отстранување каменец и минерални наслаги од површини и опрема во индустриите за храна, пијалоци, млечната индустрија и преработка на риба.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart