Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Divosan Extra VT55, 20L

Divosan Extra VT55 е високо ефективно средство за дезинфекција врз основа на кватернерни соли на амониум. Може широко да се користи за дезинфекција на површини што се исчистени и исплакнати, како што се подот и sидовите и работните површини во индустријата за храна и преработка на храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart