Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Divosan HS 35, 20L

Divosan HS 35 е производ базиран на водород пероксид, кој се користи за дезинфекција на опремата во производството на храна, вклучително и во процесот на асептично пакување за стерилизирање картонски кутии и пластични материјали за пакување со метод на прскање во прехранбената индустрија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart