Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Easyfoam VF32, 20L

Easyfoam VF32 (20 лит) Економична хлорирана пена за дневна употреба во индустријата за храна и пијалаци и во млечната индустрија. За места со големи нечистотии од маснотии и протеини како во кланиците и производството на риба. Спречува настанување на филм од протеински остатоци.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart