Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Pascal VA5, 20L

Pascal VA5 (20l)Ниско пенлив, киселински CIP детергент на база неиспарлива азотна киселина. Наменет за тешки операции за чистење. Отстранувач на каменец, неоргански наслаги и калциум оксалат (пивски каменец) . Широк спектар на апликација во CIP системите во индустријата за храна и пијалоци. Погоден за употреба во CIP системите во услови на висок притисок и турбуленција поради ниската пенливост. Многу економичен. Може да се дозира автоматски преку контрола на кондуктивност.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart