Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clenebrite VC7, 20L

Clenebrite VC7 (20l)Ниско мрзнечки алкален детергент погоден за употреба со тврда вода. Високо ефикасен во отстранување на широк спектар органски нечистотии и спречува таложење на каменец. Високо ефикасен во отстранување на кругови од `рѓа и во контролата на алуминиумот во апликациите за перење шишиња. Широк спектар на методи за апликација вклучувајки ги CIP системите во пиварите, топлоизменувачите, цевководите, полначите и линиите за миење на боци (за пиво) во пиварската индустрија. Погоден е за двостепено чистење на CIP системите во млекарите и опремата за пржење / варење во индустријта за преработка на храна. Може да се дозира автоматски преку контрола на кондуктивност.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart