Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Divosan Forte VT6, 20L

Divosan Forte VT6 (20l)Високо ефикасен оксидирачки дезинфектант за завршна дезинфекција. На база на 15% водород пероксид, За употреба во ЦИП системи во индустријата за храна и пијалаци. (бактериите, квасците, габите, спорите и вируси).

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart