Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Divosan TC 86, 20L

DI DIVOSAN TC 86 20L Ниско пенлив хлориран алкален детергент – дезинфектант наменет за CIP чистење, како и за чистење со спреирање. Се употребува во индустријата за храна, пијалаци и млечната индустрија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart