Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Divosan Active VT5, 20L

Divosan Active e високо ефикасен, спремен за употреба оксидирачки дезинфектант на основа на пероцетна киселина. Може да се употребува како CIP дезинфектант во индустријата за храна и пијалаци, како и во млечната индустрија. Соодветен за употреба во мека и тврда вода со бактерицидно, фунгицидно и спороцидно дејство.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart