Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Econatural 500 CF

Двослојна рециклирана целулозна хартија во ролна со централно извлекување, лепена и гравирана, перфорирана со димензии на лист од 19х30см. со 500 листа во една ролна, со должина од 150 метри; 6 ролни во пакување; еколошка хартија со Ecolabel сертификат. Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart