Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Star D1, 20L

Концентрирано средство за рачно перење на садови, кујнски прибор, стакло др. Оптималната мешавина на анјонски сурфактанти овозможува лесно продирање во маснотиите и закоравените остатоци од храна. Лесно се плакне.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart