Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART PRO strong 2.10

Lucart strong 2.10 Двослојна високо квалитетна тоалетна хартија, перфорирана со димензии на лист 9.5х12см. со 108 листа на една ролна и должина од 13 метри; 10 ролни во специјализирано пакување со рачка; 8 пакувања во една транспортна вреќа; PEFC сертификат. Сертификат за дерматолошки безбеден производ.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart