Машини за подови

TASKI Swingo 1255 B / E

Опис:

Автоматска машина за чистење подови со усисување

B / Батериски погон
E / Електричен погон

Технички Информации

Теоретска перформанса: 1290 m²/час

Работна широчина: 55цм

Сисалка за вода- широчна: 80цм

Резервоар за раствор (номинално): 60 лит

Резервоар за усисувач (номинално): 60 лит

Номинална потрошувачка: 1000 W

Напонско ниво: B 24 V / E 230-240 V / 50 Hz

За 1255B Батерија со капацитет: 100-140 Ah/C5

За 1255B Батерија – издржливост (номинално): 3 часа

Тежина на машина спремна за работа(B):  260кг

Димензии (ДxШxВ): 142x58x117цм

Површина на вртење: 1.33 м

Систем на четки: 2 x 28 цм

Притисок на четка (со/без тркалце за вртење): 48кг

Работна брзина: 4,5 км/час на батерии

Долж. кабел за вграден полнач на батерии: 3 м

Ниво на бучава: B58 dB(A)

Заштита од испрсканици со вода: IPX3

Класификација на електрична заштита

За 1255B со BMS: II
Сертификација: CE/CB, ÖVE,/cETLШифра: 442