Новости

15/ 08/ 17/

Oxivir Plus

Почитувани,

Ви го претставуваме Oxivir Plus, средство за чистење и дезинфекција со широк спектар на дејство

Oxivir Plus од Diversey e високо концентриран течен чистач-дезинфектант, за чистење и дезинфекција на сите водоотпорни тврди површини, како и некои меки мебели (мебел штоф).