Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Jontec Eternum, 5L

Емулзија за подови со висок сјај. За мазни и водоотпорни тврди подови. Наменет за места-коридори со висока фрекфенција на луѓе. Лесно за нанесување. За места каде редовното одржување политури е проблематично. Се нанесува 2-3 слоја. Не лизга согласно тест ASTM D-2047.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart