Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Oxivir Plus, 5L

Oxivir Plus е моќен чистач за дезинфекција во еден чекор базиран на сопствена технологија за забрзан водород пероксид за да обезбеди брзи, ефективни перформанси на чистење. Идеален е за различни видови површини, вклучувајќи метални, пластични и обоени површини. Со 5-минутно дезинфицирање на широк спектар на бактерии, вируси и габи – (HIV-1) (AIDS Virus), Polio Virus, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, (MRSA), Salmonella enterica, Influenza A Virus и VRE. Концентратот обезбедува економични и еколошки перформанси формулиран за употреба во болници и други здравствени установи. Без додаден мирис, кон не ги иритира очите и кожата при употреба.
Ова пакување содржи шише од 1 х 5 литри.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart