Индустрија за храна и пијалоци (хигиена и пакување)

EasyFoam VF32 (20l)

Опис:

Економична хлорирана пена за дневна употреба во индустријата за храна и пијалаци и во млечната индустрија. За места со големи нечистотии од маснотии и протеини како во кланиците и производството на риба. Спречува настанување на филм од протеински остатоци.Шифра: 561