ПРОИЗВОДИ
УСЛУГИ
НОВОСТИ
02/ 09/ 14/

Нова дозирна хемиска платформа од Diversey наречена Suma Conc. платформа…

Почитувани, Suma Conc.™ e компактна мала дозирна платформа дизајнирана за помали објекти со мал простор во своите кујни. Комплетното поставување е на зид во...

02/ 09/ 14/

Нова иновативна повеќенаменска крпа со нова технологија од Vileda Professional наречена PVA Micro…

Почитувани, PVA Micro™ e создадена со најнова иновативна технологија на Vileda Professionalод плетен микрофибер со импрегнација на PVA (синтетички полимер)материјал...

02/ 09/ 14/

Нови машини за чистење на теписи со технологија 2 во 1 од Taski – Diversey наречени Taski Pro Carpet 30/45…

Почитувани, Новиот TASKI procarpet 30 и TASKI procarpet 45 се две нови иновативни машини за чистење на теписи кои комбинираат две различни технологии со енкасулација и...