Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

V-SCREEN BLUE-COOL MINT

“V-Screen® гуми за писоари нудат ефективен начин за да ги задржат писоарите проодни, а истовремено даваат пријатен мирисЕкономичната гума за писоари V-Screen®, го покрива одводот на писоарот и како мрежа служи за да се фати отпадоците како што се гуми за џвакање, цигари, хартија и друг отпад.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart